Магазин VIZION извършва доставката на поръчаните през on-line магазина стоки чрез куриерска фирма  SPEEDY (Спиди). Доставката се извършва до входната врата на сградата посочена като адрес за получаване или до посочен офис на куриерската компания.

  • Цена на доставка до офис на Спиди- 6.00 лв. за пратка до 3 кг.
  • Цена на доставка до адрес посочен от клиента – 8.00 лв за пратка до 1 кг.
  • Цена на доставка до адрес посочен от клиента – 8.50 лв за пратка от 1.01 кг до 3 кг

Цената за доставка се поема от клиента и не е включена в цената на стоката; цената на доставката може да варира в зависимост наложния платеж и от населеното място. Стоките се доставят за 1 до 3 работни дни. Поръчки след 15.00 часа се обработват на следващия ден.

Важно: Ние се грижим за нашите клиенти и затова всички стоки се изпращат с опция за предварителен преглед и тест.
Желаем Ви приятно разглеждане и пазаруване в Магазин VIZION

Гаранция на стоките и условия за връщане

Ние много добре знаем, че избора на обувки и облекло в интернет е трудна задача и клиентките ни могат да останат разочаровани по различни причини – несъответствие с размерите, проблеми с ходилото на обувките, или просто стоката не ви харесва, защото не си подхожда с прическата, роклята или маникюра. За това Ви гарантираме, че можете спокойно да ни ги върнете (евентуално с опция за подмяна).

В случай, че искате да ги върнете, най-учтиво Ви молим това да стане в запазена оригинална опаковка, с етикетите, и обувани/обличани само за тест. Връщането на стоките може да стане в срок до 14(четиринадесет) работни дни, съгласно условията на чл. 55 от ЗЗП – закона за защита на потребителите.

Разходите за връщането на стоките са за ваша сметка.
Ние ще Ви възстановим сумата на покупката по банков път в рамките на 5(пет) работни дни след като получим обратно стоките и ваше обаждане по телефона. Моля, използвайте телефона за вързка, публикуван в началото на всяка страница от сайта ни или 0889 78 18 58. Моля, не използвайте контактната форма или нашия имейл за да ни уведомявате за връщане на стоки.

Back to Top