Прочетете внимателно условията за ползване на нашия електронен магазин. Ако решите да го ползвате за покупки ще означава, че сте съгласни с нашите условия.

Това е информационно – търговска система на фирма “Аполон 19” ЕООД, ЕИК: 205583637. Ние имаме правото по всяко време да променяме съдържанието й и начина на достъп до информацията в нея, както и да прекратим използването й при неправомерен достъп, при некоректни действия и такива, противоречащи на законите в страната. Всеки един потребител на системата е обвързан от настоящите общи условия за цялото време на ползване на магазина, от първоначалното влизане до напускането му.

Към всеки закупен продукт Вие ще получите и гаранционна карта, в която ще са описани гаранционните условия при ползването му

Необходими условия, за да се направи поръчка:
1. Валиден email адрес.
2. Вярно попълнени адреси за доставка и фактуриране.
3. Вярно попълнени данни за контакт.

Активирането на поръчката на определена стока става чрез натискане на бутона “Купувам”. Действието представлява волеизявление, което обвързва със силата на договор клиента и магазин Визион. При направена от Вас поръчка, ще получите потвърждение на поръчката на посочения от вас e-mail адрес. Администраторът на магазина ще се свърже с Вас по телефона или e-mail за уточняване на времето на доставка. В допълнителен e-mail ще получите номера на товарителницата на куриерската фирма. Чрез него ще можете да получите информация от избраната куриерска фирма къде точно се намира в момента Вашата пратка.

Ограничения 
Потребителите на магазина нямат право:
1. Да копират, разпространяват или ползват текстове, картини, образи или части от сайта, без изрично наше разрешение.
2. Да ползват автоматизирани системи за сваляне (download) на каквато и да било информация от https://www.obuvkivizion.com
3. Да претоварват системата с фиктивни заявки или друга информация (flood).
4. Потребителите нямат право да ползват screenshot на https://www.obuvkivizion.com без изрично наше разрешение.

Този електронен магазин може да съдържа линкове към други сайтове. Ние не носим отговорност за тяхното съдържание.

Други условия
Не носим отговорност:
1. За пропуснати ползи имащи отношение към актуалността и съдържанието на изложените в сайта оферти.
2. За изложената информация или последиците от ползването на други уебсайтове, до които www.obuvkivizion.com осигурява връзка.
3. Спрямо клиента в случай на липса на складова наличност на оферирана стока или друга невъзможност оферираната стока да бъде доставена на клиента веднага, или в уговорения срок.

Желаем Ви приятно разглеждане и пазаруване в Магазин VIZION

Back to Top