За нас

Магазин VIZION е онлайн магазин за обувки и облекло, разполагащ с голямо разнообразие на модели на достъпни цени. Водещата ни цел е да предложим на клиентите си качествени продукти, произведени от утвърдени български производители и внос от страните с най-силно развити пазари. Продуктите са съобразени с последните модни тенденции, с което вярваме, че ще задоволим всички желания и вкусове.

 

За Контакти
тел. 0889 78 18 58
email: nikol_sn@abv.bg

 

Желаем Ви приятно разглеждане и пазаруване в магазин Магазин VIZION

За нас

Прочетете внимателно условията за ползване на нашия електронен магазин. Ако решите да го ползвате за покупки ще означава, че сте съгласни с нашите условия.

Това е информационно – търговска система на магазин “Визион” – . Ние имаме правото по всяко време да променяме съдържанието й и начина на достъп до информацията в нея, както и да прекратим използването й при неправомерен достъп, при некоректни действия и такива, противоречащи на законите в страната. Всеки един потребител на системата е обвързан от настоящите общи условия за цялото време на ползване на магазина, от първоначалното влизане до напускането му.

Към всеки закупен продукт Вие ще получите и гаранционна карта, в която ще са описани гаранционните условия при ползването му

Необходими условия, за да се направи поръчка:
1. Валиден email адрес.
2. Вярно попълнени адреси за доставка и фактуриране.
3. Вярно попълнени данни за контакт.

[elfsight_facebook_chat id=”1″]

Back to Top